інгредієнти:
- 5 картоплин
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- 400 гр свинячої печінки
- 100 гр рослинної олії
- сіль
- паприка
- перець
- вода
- 5 картоплин
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- 400 гр свинячої печінки
- 100 гр рослинної олії
- сіль
- паприка
- перець
- вода
Приготування печінкового гуляшу:
Нарізати печінку середніми шматочками:
Нарізати печінку середніми шматочками:
У каструльці розігріти олію і обсмажити подрібнений часник до золотистого кольору, приправивши його паприкою:
До часнику додати печінку. Готувати на середньому вогні 20-30 хвилин (якщо печінка почне пригорати, додати трохи теплої води):
Картоплю почистити і нарізати брусочками:
Нарізати цибулю півкільцями:
До обсмаженої печінки додати цибулю і готувати 3-5 хвилин поки цибуля не стане м'яким:
У каструлю з печінкою додати картоплю, посолити, поперчити і залити водою (так щоб картопля була повністю у воді):
Накрити кришкою і варити до готовності картоплі:
Немає коментарів:
Дописати коментар