пʼятницю, 1 травня 2015 р.

Печінковий гуляш з картоплею

Печінковий гуляш з картоплею
інгредієнти:

- 5 картоплин

- 1 цибуля

- 2 зубчики часнику

- 400 гр свинячої печінки


- 100 гр рослинної олії


- сіль

- паприка

- перець

- вода

Печінковий гуляш з картоплею
Приготування печінкового гуляшу:

Нарізати печінку середніми шматочками:
Печінковий гуляш з картоплею





У каструльці розігріти олію і обсмажити подрібнений часник до золотистого кольору, приправивши його паприкою:

Печінковий гуляш з картоплею
До часнику додати печінку. Готувати на середньому вогні 20-30 хвилин (якщо печінка почне пригорати, додати трохи теплої води):
Печінковий гуляш з картоплею
Картоплю почистити і нарізати брусочками:


Нарізати цибулю півкільцями:
Печінковий гуляш з картоплею

До обсмаженої печінки додати цибулю і готувати 3-5 хвилин поки цибуля не стане м'яким:
Печінковий гуляш з картоплею
У каструлю з печінкою додати картоплю, посолити, поперчити і залити водою (так щоб картопля була повністю у воді):
Печінковий гуляш з картоплею
 Накрити кришкою і варити до готовності картоплі:

Печінковий гуляш з картоплею


Немає коментарів:

Дописати коментар