суботу, 25 квітня 2015 р.

Рецепт дерунів

приготування дерунів

Інгредієнти:

     1 кг картоплі
     2 яйця
     2 повних столових ложки борошна
     1 велика цибулина
     1 зубчик часнику (за бажанням)
     рослинна олія для смаження

     перець
     сіль



приготування дерунів

 Натерти на тертці очищену картоплю і цибулю:


приготування дерунів

Додати яйця в картоплю і добре перемішати:


приготування дерунів

Потім додати борошно і ще раз перемішати:

приготування дерунів


Посолити і поперчити за смаком:

приготування дерунів


У розігріту сковорідку додати трохи соняшникової олії і ложкою викладати картопляну масу у вигляді невеликих круглих оладок:
приготування дерунів


Перевертати деруни коли нижня сторона добре підрум'яниться. Деруни найсмачніші
приготування дерунів
зі сметаною:

Немає коментарів:

Дописати коментар